Víkendový pracovní maraton

10. únor 2009, Kultura & Společnost

Mám trošku strach, že díky těm prodlevám v zapisování přijdu o někajé čtenáře (teda ne že by jich bylo), ale nějak jsem tento víkend nestíhal. V pátek se páchal ples Gymnázia. Tradiční kulturní sestava - Madison (se 2ma zpěvačkama které neuměly zpívat), Jazzgang a Svatý pluk. Pluk jako vždy havárka, neukočírovatelné zpívaní do mikrofonů s převalenýma Gainama, aby sebraly sbor a sbormistr kterého jsem asi pěkně vyprudil tím, že jsem mu nedal bezdrátový mikrofon aby mohl pokřikovat po lidech (za což mi osazenstvo sboru děkovalo - nedělal ostudu). Jazzgang byl tradiční, ale trošku mě sralo, že si kapelník vybral na zkoušení nových mikrofonů na dechy právě mě (majk za 900 fakt nehraje) a Meďák ... Jak řekl pan Křápek (Jazzgang): "Já mám Meďáka taky rád ... po 2 litrech vína". Ty zpěvačky, nejspíš taky návštěvnice ústavu jež pořádal právě tento ples, byly opravdu šílené. Když spustily Abbu, tak jsem nevěděl jestli se mám smát nebo začít brečet. Do postele asi ve 3:30 ráno.

Probuzení v 9:00, nástup do rachoty v 10:15 a začínají přípravy na další ples, tentokráte Přátel kultury. Osazenstvo Slowhand band a Sory. Slowhand byl taková pohodovka, na ples možná až trošku unylý, spíš do jazzového klubu. Hráli dobře, ale málo hopsavě. Sory je místní folkrocková kapela, která po známosti (hádejte s kým) spadla pod naše křídla. Když jsem viděl jaké almary si sebou chlapi dovezli, tak už jsem šel trošku do kolen. Marshall uhraje ten sál na minimální hlasitost i bez PA, kytaristi asi ví o čem mluvím, takže je vám všem asi jasné, jakou úroveň hlasitosti jsem pro vystoupení tohoto tělesa musel zvolit. Výsledek byl ten, že to po několika stížnostech že je to nahlas šlo celý do kytek. Po půlnoci už jenom padaly míchaný drinky (od Mirečky - mistrové z hotelovky) a návrat domů ve 4:00 ráno. Něco málo fotek je na webu mého zaměstnavatele.

Asi si umíte představit, jak jsem v neděli vypadal a jak vypadám ještě dnes, kdy jsem se ráno probouzel s bolehlavem a v krku mám nějak nakřápnuto. Po dnešní odpolední šichtě mě nejspíš čeká několik dní doma vklidu, zotavování se a sbírání sil na další víkendový ples.

PS: Dneska mi došly další DI Boxy, ejchuchu, tentokráte made in USA ...

Komentáře