Babyboom 2 - Dítě vítáno

10. červenec 2009, Ze života

Včera mě opět dostaly večerní zprávy. Řešilo se tam nějaké občanské sdružení, které uděluje restauracím statut spřízněnosti k novopečeným matkám a malým dětem - jakési cejchování samolepkou "Dítě vítáno". Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo brečet. Já se řadím mezi ten špatný vzorek společnosti, který není připosraný z dětí a obtěžuje ho, když se vedle něj v restauraci nějaké dítě projevuje. Ono teda za to to dítě nemůže, chyba je hlavně u rodičů, že si s ním neumějí nebo nechtějí poradit. Jsou to většinou ty matky, které vám říkají něco o přirozenosti (pro dítě je přirozené křičet a motat se po čtyřech mezi stoly), ale při porodu si nechají píchnout epidurál - nebo ještě líp - rodí císařským řezem (aby jim zůstala pi*a jako v 15). Jsem tedy za založení spolku, který natiskne samolepky "Dítě nechte doma" a budeme to na webu někde hodnotit, co myslíte?

Komentáře






shakul

10. červenec 2009, 18:03 , http://nuane.com/lukas/

Se založením spolku souhlasím! Ale asi se nepotkáme, protože já se restauraci s varováním "Dítě nechte doma" obloukem vyhnu a radši zajdu do restaurace "Dítě vítáno", protože tam s velkou pravděpodobností nebude místo vzduchu cigaretový kouř a mezi stoly se budou motat a projevovat se děti a ne místní pupkatí štamgasti po X pivech, na jejichž projevy vážně nejsem zvědavý ;-)

xb

10. červenec 2009, 21:14

No tos zrovna ty knajpy kde by byli pijaci s pupkama nejsou cilem moji iniciativy, protoze je taky nenavstevuju. S tim kourenim je to u nas spatny. UH je mesto ktere ma snad nejvetsi pocet kavaren na pocet obyvatel, takze si zadna nemuze dovolit zavest plne nekuracky provoz