Listopadový pracovní zátah

11. listopad 2009, Ze života

Ano vážení přátelé, zase jsem se rozhodl napsat sem a postěžovat si, jak mám moc práce a jak nic nestíhám. Už jsem si vzpoměl o čem jsem chtěl psát minule - o přímém přenosu z Miss ČR, ale dneska už se mi o tom psát nechce. Radši vám napíšu o tom, že o víkendu byla zase módní přehlídka na kulturáku, opět pod stejnou hlavičkou a opět to bylo "dobrý" jako vždycky. No co vám mám povídat. Šefoval tomu jako vždycky jistý manželský pár a vše fungovalo způsobem, že ona řekla A, on řekl B a na konci z toho bylo C. Moderátor, jistý A.Z. (moderující AZ kvíz) z České televize byl tentokráte horší než obvykle. Celkově můžu říci, že to s organizací přehlídek jde z kopce a je s nimi čím dál tím horší spolupráce.

Pak bych tady měl jednu ze života a ta jenom potvrzuje heslo, že co si člověk neudělá sám to nemá a když má, tak to má zkurvené. Je to  z kapitoly "Ze života majitele nemovitosti" a takhle to dopadá, když necháte zedníka samotného pracovat (a k tomu máte v kuchyni otevřených pár lahví tvrdého alkoholu). V neděli si tak v mezičase chcu v koupelně protáhnout kabel k zásuvkám k pračce a ejhle, péro se nějak zasekne. Vyberu z krabiček papír, který tam byl aby tam nenapadal bordel a koukám jako blázen - do těch krabiček žádný husí krk nešel!!! Elektrikářská se tak přesunula k bouračské a majzlíkem jsme hledali kde že by ten husí krk asi mohl být. Podobná situace byla s odtokem k pračce ... taky opatrně obsekat a opravit. Celé včerejší odpoledne jsme se prozměnu věnovali vysekáváním kapes na trámy, protože zedník chtěl urychlit zdění obvodové zdi s tím, že "se to pak vyřízne", stejně tak mě stejná jebačka čeka s vysekáváním odpadu z horní koupelny ... takže tak. Fušeřina podruhé.

Ale abych si furt jenom na něco nestěžoval, tak jsme tady minulý čtvrtek měli vynikající jazz - Los Quemados. Výborný koncert - jazz s prvky funky a celé se to dalo poslouchat, protože muzikanti nebyli onanisti kteří si hrají na umění. Tento ročník jazzové řady má jasného favorita na nejlepší kapelu.

Komentáře