Opožděné novoroční slovo

4. leden 2010, Ze života

Tak a máme tady nový rok. Poslední dny toho starého a počátky nového jsem byl nějak nemocný, takže to "... a hlavně zdraví" co se vždycky obligátně říká u mě moc nefungovalo. Dneska už se musím odebrat do zaměstnání, což bude po 14 dnech trávených aktivním odpočinkem (televize, jídlo a zateplování podkroví) docela šok. Tento týden bude v práci docela hektický, protože je před námi papalášský ples města, takže pojede naše produkční oddělení na 200% aby se pak jiní poplácali po zádech jak to dobře zvládli (ano, tak to prostě chodí, ale o tom jsem možná už kdysi psal). Jinak se musím pochlubit, že mám další přírůstek do rodiny XBOXových gamesek - v JRC ve Zlíně jsem objevil Mirror's Edge za pětibábu, tak jsem to prostě musel mít. Vlastně jsem se nezmínil, že mám taky HALO 3, to jsem prozměnu koupil v Tesku ve výprodeji za 250, ale to už bylo někdy v listopadu.

Jinak když pozoruju četnost blábolu na žurnálu, tak jenom nabývám pocit, že své čtenáře zanedbávám. Přemýšlím tedy o tom rozjet novou funkci jakýchsi bleskovek (něco jako Twitter), aby se tady něco dělo. Takové krátké zprávičky které mě v tu chvíli napadnou, třeba že jsem se z něčeho pos*al nebo tak něco. A přemýšlím opět naroubovat starý "vkládátor" přes WAP, aby byly ty zprávy opravdu aktuální ;)

Komentáře






syner

22. leden 2010, 23:52 , syner.vpnet.cz

já chci taky xbox, ale ještě jsem nedostavil barák, tak ho stejně nemám kam dát...

syner

22. leden 2010, 23:54

no a já jsem si na třicetiny přál foťák, tak jsem ho dostal.. blíží se jednatřicetiny a přeju si xbox, ale pochybuju, že ho dostanu :-D

xb

27. leden 2010, 08:47

hele nebuď smutný, mužeš se stavit na návštěvu a něco zahrajeme ;)