Po několika dnech ...

23. únor 2010, Ze života

Tak a po několika dnech jsem zase tady. Poslední dobou jsem nějak nestíhal nic zapisovat. To víte, život poněkud vyčerpává a je časově náročný. Takže abych to vzal postupně - mám za sebou další 3 plesy - Obchodní akademie (k tanci a poslechu hráli Sory), pak náš Ples nepřátel kultury (kulturní mišmaš, hráli Slowhand) a teď o víkendu Gymnazijní (ten jakože prestižní - hrál Jazzgang a Madison). Na každém plese důkladně vyzvučenej, takže jsem vždycky další den totálně K.O. Dále co se kulturního vyžití týče, tak minulý čtvrtek jsem absolvova koncert (údajně) významného tělesa Jazz Q s Martinem Kratochvílem v čele. Tak nevím, o muzikantských kvalitách jednotlivých hráčů nepochybuju, ale nějak mě to nevzalo. Přeci jen už je to nějaký ten pátek co ty věco frčely (a kapela tady oslavila 40 let svojí existence). Hlavně že to vzalo celou zaplněnou Redutu a to jsem tedy ještě neviděl. Málokdy se stane, že na jazzové koncerety přidáváme židle (částečně za to může i to, že se teď dávají stoly místo židlí do řad). Tak to by bylo z pracovního koutku - nyní z koutku majitele XBOXu ;)

Stáhl a dohrál jsem další datadisk k Falloutu 3 - Point Lookout. Docela fajn to bylo, za 4 dny defakto dohráno (při mém tempu). Akorát mě udivoval trošku ten nepoměr při soubojích - zatímco na vojáka v brnění vám stačí 3 výstřely z plazmové pušky, řidič kamionu v košili a riflích jich musí inkasovat 5 abyste ho dostali k zemi. Jinak prostředí marylandských bažin bylo úžasné. Ještě jsem doplnil pár questů z původní hry, nasbíral nějaké to gamescore a myslím, že kapitolu Fallout 3 můžu uzavřít. Teď už jen můžeme čekat na pokračování Fallout: New Vegas.

Ještě krátce ze života chovatele kočiček - včera jsme nechali vykastrovat Máchala, takže snad už skončí jeho výlety na jebačku za kočičkama a návraty po 2 dnech se vzhledem opilého bezdomovce.

Komentáře