Únorově trojtečkový

23. únor 2011, Ze života

Jak vám asi došlo z toho nadpisu, následující příspěvek bude tak trošku o ničem. Měl jsem akorát potřebu dát o sobě nějakým způsobem vědět i přesto, že je nějaké to tvůrčí sucho a abych něpřišel o čtenáře (pokud teda ještě nějací jsou). Minulý týden jsem si vzal dovolenou, že něco pošolíchám na haciendě ... no nakonec to dopadlo úplně jinak a já jsem byl v takovém stavu, že jsem se musel uchýlit k návštěvě felčara aby se mnou už něco udělal (paralen co do léčebných účinků prostě zklamal). Takže to byl krásně produktivní týden volna. Byl jsem na tom tak, že jsem toho ani u televize, potažmo u XBoxu moc nenaseděl.
Na Marketplace se mi podařilo odchytit Borderlands za tři stovky, což je defakto za pusu (protože v kameném obchodě stojí 900). Musím říct, že už jsem se dlouho tak nebavil a že je to hra která má opravdu koule. Oproti Metru 2033, které bylo tak trošku zklamáním, byla tahle rpg mlátička to co jsem potřeboval. Nevím čím to je, ale většinou hry co běží na Unrealu (a co je mám doma) patří mezi ty hratelnější a zábávnější. Inu i herní průmysl se někam pohnul od dob Manic Minera a já se nestačím divit. Další lahůdkou kterou jsem obohatil naši sbírku je "Plants vs Zombies", což je tak blbý až je to krásný. Kdo nezná tak vřele doporučuji flashovou verzi na internetu.
No a abych to nějak uzavřel, tak nic nijak zvláštního neudálo ... a když událo, tak to nějak splývá s tím vším kolem a já to nezvládl zapsat.

Komentáře