Aprílový žertík a jiné radosti

18. duben 2011, Ze života

Tak vás opět vítám u svého nepravidelného teď již měsíčníku. Hlavní a zásadní událostí za posledních několik dní byl jeden můj důmyslně promyšlený aprílový žert - nežert. 1. dubna tohoto roku jsem se oženil. Věřím, že to pro některé mé fanoušky a převážně fanynky musí znít neuvěřitelně, ale je to tak. I zkrachovalý playboy a kulturista-teoretik jednou dospěje do té fáze, kdy si nechá úřady posvětit vzájemné soužití s osobu opačného pohlaví. Jestli by někoho napadlo zeptat se jaké to je, tak bych řekl, že se defakto nic zásadního nezměnilo. Teda krom nošení snubního prstenu, který je pro případné milenky zárukou toho, že nejste teplý (i když zrovna u této role prstenu si nejsem jistý tou správnou funkčností) :)
Jinak venku už se pomalu jaří a asi budu nucen omezit sezení u XBOXu na úkor stavebních a teréních prací. Ale jsem docela v klidu, ještě jsem honem honem stihl dohrát první playtrough u Borderlands, takže se do těch prací můžu pustit s klidným svědomím, že mi vlastně nemá co utéct. Taky jsem díky počasí konečne vytáhnul kolo (po manželčiných urgencích že jsem línej) a tak první letošní jízda dopadla pádem kola na přehazovačku a jejím zkřivením. Teď už to mám opravené a tento rok mám najeto aspoň 25km. Asi bych měl s tím pohybem něco dělat. S přibývajícím věkem mi začíná narůstat břicho a tak bych si rád zachoval takovou figuru, abych si na penis viděl aspoň při erekci.
Mimochodem jsem se zamyslel nad tím proč tak málo píšu a docela by mě zajímalo, jestli je to tím, že jsem zlenivěl nebo tím, že by byl po 30ce ten život taková nuda. Doufám, že správně bude ta první možnost a že to pravé "tóčo" teprve přijde.

Komentáře